Seks weekendindbrud i Brande

I slutningen af april blev Brande ramt af en halv snes indbrud indenfor kort tid, og i weekenden var den så gal igen.

Ikke færre end seks indbrud i byen havde politiet modtaget anmeldelse af, og flere af dem har så mange fælles træk, at de med meget stor sandsynlighed er begået af den eller de samme gerningsmænd m/k.

På Stadion Allé er der i løbet af en uge indtil lørdag blevet opbrudt et vindue til et værelse. Her er der stjålet en Kay Bojesen-abe i træ. Et Omega guldur indgraveret med navn og årstallet 1980, en 18 karat guldhalskæde med tilhørende vedhæng samt 6 ørenringe i hvidguld med ægte perler.

På Tranevej har der været indbrud i dagtimerne lørdag.

Mellem kl. 10 – 15 er et badeværelsesvindue blevet brudt op, og der er spor efter færden over hele huset. Også her er der stjålet guldsmykker forude 2 Dankort, en iPad og en større samling mønter.

På Lars Nielsens Vej er det uvist, hvordan tyvene har skaffet sig adgang. Her er der i tidsrummet fra torsdag til lørdag stjålet Stelton chrom-lysestager samt to ca. 45 cm. høje afrikanske figurer i mørkt træ.

På Ørbækvej har de ubudne gæster været på besøg natten til lørdag. Her er det soveværelsesvinduet, der har måttet holde for. På Ørbækvej er der stjålet et 300 mm. Canon teleobjektiv, en 25-års jubilæumsmønt i sølv fra Beredskabsstyrelsen samt 2 flasker spiritus.

Også på Skovbrynet har tyven eller tyvene været i barskabet: Her er der foruden et B&O-anlæg med højttalere samt 4000 kr. og 200 euro i kontanter stjålet 3 flasker spiritus. Dette indbrud er sket fra fredag til søndag, og også her er tyven kommet ind via soveværelsesvinduet.

I samme tidsrum har der været indbrud på Vibevej, og også her er det et vindue til et af husets værelser, der er blevet brudt op.

Udbyttet ved dette indbrud var smykker og et uoplyst kontantbeløb.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Pandbo Bjælkehuse banner

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020