To sejre fra 1. division

Tanja Eilsø

Med 11 redninger i 2. halvleg havde målvogter Tanja Eilsø en stor andel i tirsdagens sejr over Skanderborg (arkivfoto: Erik Laursen).

Med endnu en stensikker hjemmesejr - denne gang over Skanderborg Håndbold - overtog Ejstrup/Hærvejens 2. divisionsdamer tirsdag aften førstepladsen i rækken, og holdet er nu kun to sejre fra oprykning til landets næstbedste række.

Hjemmeholdet satte sig afgørende og kynisk på kampen fra start og førte efter 4 minutter med 4-0. Herefter kom gæsterne igen og fik reduceret værternes forspring til 7-5 efter 10 minutter, men en velsmurt kontramaskine banede vejen for en solid pauseføring til hjemmeholdet på 20-12. Nanna Frausing, Stine Høj og Iben Due bød ind med hver 4 scoringer i 1. halvleg.

Pauseføringen blev fastholdt i 2. halvleg, hvor en sikker sidste skanse i skikkelse af Tanja Eilsø med 11 redninger tog godt fra i målet, og under kyndig ledelse fra trænerstaben Martin Lellek og Kasper Nissen fra bænken blev en stensikker hjemmesejr på 34-25 hevet i land.

De to point betyder, at Ejstrup/Hærvejen rykker op på siden af VRI på førstepladsen, men da Hærvejens Piger er bedst indbyrdes, er det nu dem, der topper rækken - en position holdet skal forsøge at forsvare på torsdag, når TPI Odense kommer på besøg i Ejstrupholm Hallen.