Søndag den 1. oktober samler Røde Kors igen ind

Af Joan Kaasbjerg

 

Vi havde mange indsamlere sidste år, da vi samarbejdede med 8.årgang på Artium. Vi håber på at se mange af dem igen. Men vi kan stadig bruge mange flere for at få dækket ruterne. Der er hårdt brug for hver en krone for at hjælpe mennesker i nød både ude i verden og herhjemme. Pengene går bl.a. til Ukraine

17 mio. børn og voksne har lige nu brug for nødhjælp. Befolkningen er hårdt ramt af krigen. De skal ikke stå alene – sammen kan vi sikre dem mad, vand, varme, lægehjælp og omsorg.

Yemen - Hvert 10. minut dør et barn, og 2,2 mio. børn er underernæret pga. krig og naturkatastrofer. Via 5 mindre hospitaler kan børn og voksne blive undersøgt og få behandling.

Afghanistan -

85% af befolkningen lever i dyb fattigdom. Børn og voksne mister liv og håb, fordi de ikke har råd til mad, men ved fælles hjælp kan vi sikre dem akut nødhjælp.

Danmark - I Danmark kan det være svært at få til et mødes for økonomisk trængte familier, og det risikerer at gå ud over børnene. Men gennem vores familieaktiviteter – i Brande har vi bl.a. ”tag et pusterum”, familielejre, tilskud til voksenfest/konfirmation og kontingenter.

Man kan melde sig som indsamler i butikken, på rodekors.dk/indsamler,

Maile joan.kaasbjerg@altiboxmail.dk eller send SMS 60621139.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis