Sølvskeens ejere fundet

Af Peter Hald

Landbetjent Viggo Nielsen fra Nørre Snede fik igår opklaret et mindre mysterium om en efterladt værdiboks.

For nylig blev der fundet en opbrudt værdiboks på en mark ved Velgårdevej i nærheden af landsbyen Boest, men selv om der var en del efterladte ting og sager i boksen, blandt andet en sølvske, så fremgik det ikke, hvem boksen tilhørte, og hvor den stammede fra.

Men Viggo Nielsen udsendte en efterlysning af boksen i de lokale aviser, og takket være "den store detektiv offentligheden" har værdiboksens rette ejere allerede nu henvendt sig og fået boksen og det resterende indhold med hjem.

- Et ældre ægtepar fra Brædstrup afhentede boksen og de sørgelige rester mandag ved 14-tiden. Værdiboksen var blevet stjålet under et indbrud i deres villa på Poppelvej i Brædstrup natten til onsdag 14. oktober eller natten til torsdag 15. oktober. Parret havde desværre mistet en del smykker, som tyvene har beholdt, fortæller Viggo Nielsen.

Sølvskeen fik parret dog tilbage, da den var efterladt i boksen. Grunden til, at tyvene havde ladet skeen ligge, kan meget vel være, at den var forsynet med en indgravering.

- Det er jo velkendt, at tyve ikke bryder sig om mærkede varer, så skeen var efterladt i den opbrudte boks, forklarer Viggo Nielsen.

Landbetjenten har tjekket boksen for DNA og andre spor og har sendt resultaterne videre til kollegerne i politiet.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2023