Så hold da mund!

Billedet stammer fra Johnny Madsen-koncerten i Remisen i 2015 (og er iøvrigt taget uden blitz...)

Jeg var fredag aften til Johnny Madsen koncert i Remisen og havde lyst til at sige ovennævnte sætning mange gange. Sad ellers rigtig godt på 3. række næsten midt på. På 4. række skråt bag mig sad et par, som under hele 1. seance snakkede, ja, nærmest råbte til hinanden og under 2. seance blev de overdøvet af en flok voksne drenger... på de næste pladser. Det er jo en tid, hvor man åbenbart skal ses og høres hele tiden, men det er uden respekt for dem på scenen og os, som gerne vil høre musikken. I pausen imellem numrene var det helt galt. Man kunne næsten ikke høre Johnnys ellers nye historier, for utrolig mange syntes, at de skulle snakke højt, også her. Bandet sagde inden starten, at de gerne så, at man ikke måtte bruge mobilen mm. til at tage video og fotos, men en klaphat af en fotograf mente, det så var i orden at stå op ad midterstolpen og blitze Madsen og Møller i hovedet to gange pr. minut under hele 2. seance. Igen manglende respekt for bandet og total mangel på respekt for dem, som sad bagved, som ikke kunne se scenen. Jeg mødte en af disse i Aldi dagen efter, som havde siddet tre rækker bagved klaphatten, og hun havde kun hørt musikken, ikke set noget.

Jeg går til mange koncerter og har gjort det i mange år, og det er et stigende problem, og jeg har også været oppe på Remisen, hvor musikken har bedt folk gå, så der kom mere ro på. Men kan det passe, vi er kommet så langt ud og dog, det er vi nok. For i en tid, hvor folkeskolelærere klager over for meget uro i deres timer, så forstår man måske bedre nu, når forældre og bedsteforældre ikke kan være stille til en 2 x 45 minutters koncert.

Aftenen sluttede så af med, at damen hældte en kande øl ud over os på række tre og to, men det sidste kan jeg leve med, for det var et uheld og noget som kan ske til en koncert. Resten har jeg svært ved at acceptere.

Men FED stemning og god fællessang på de sidste numre, hvor sangen klart overdøvede snakken.

Så hold da mund-hilsen fra Lars Bommersholdt,

Lars Nielsen Vej 44

Brande

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Pandbo Bjælkehuse banner

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019