Rollerne blev byttet rundt

Fire nye hold endte øverst, da der lørdag blev spillet firmafodboldmesterskaber i Brande Hallerne for 49. gang.

Da mesterskaberne sidste år - med en hel del måneders corona-forsinkelse – blev afviklet i starten af november, endte BM Invest som vinder af herrernes A-række foran holdet fra Artium/Ungdomsskolen, men i år endte det lige omvendt efter nogle tætte slutkampe, hvor også holdet fra Siemens Gamesa, som med skiftende bemanding har hentet pokalen hjem til vindmøllevirksomheden hele 26 gange siden 1990, kunne være løbet med ”sølvtøjet”.

Med halvandet minut tilbage af kampen mod BM Invest førte Siemens-mandskabet således med 2-0, men sidste års mestre nåede at få udlignet, inden slutsignalet lød, og så skulle Siemens vinde den afsluttende kamp mod Artium for at gå helt til tops. I stedet endte firmafodboldstævnets sidste kamp med en sejr til Artium, som dermed blev suveræne vindere af finalerunden med maksimumpoint foran BM Invest, der sikrede sig andenpladsen på bedre målscore end Siemens.

Læs hele reportagen fra firmafodboldmesterskaberne og se, hvem der vandt de øvrige rækker, i Brande Bladet tirsdag og se mange flere billeder fra stævnet i galleriet nederst på forsiden.