Rideskolen har fremtiden på plads

De to dressurbaner længst væk fra rideskolens stalde skal ligesom beplantningen i baggrunden bevares, mens den nye ridebane placeres i området til højre (bag bevoksningen).

Om ganske få år kan Danmarks flotteste ridebane være beliggende i Brande.

I forbindelse med den kommende udstykning af ejendommen Nordlundvej 53 (den netop vedtagne lokalplan nr. 420) er rideskolens fremtidsudsigter fra flere sider blevet problematiseret.

I Brande Sportsrideklub (BSR) deler man imidlertid ikke bekymringen. Faktisk har sportsrideklubben brugt de seneste 2 år på at finde frem til en løsning, der sikrer rideskolens fremtid, og de sidste detaljer er nu faldet på plads. Det oplyser BSR-formand Susanne Rasmussen og Erik Høj, der er formand for bestyrelsen for den selvejende institution, der lejer bygningerne ud til sportsrideklubben. 

Med den løsning, der nu er forhandlet på plads og givet håndslag på, kan udviklingen af rideskolen fortsætte, og resultatet kan meget vel ende med at blive endnu bedre end det nuværende – nu er vi jo på kanten af Vestjylland, alligevel vil Erik Høj ikke helt afvise, at BSR om få år kan have Danmarks flotteste ridebane.

Læs meget mere om planerne i Brande Bladet tirsdag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul