Ren skolefodbold

Nicolai Eg fra Brande Old Boys overrækker vandrepokalen fra Stark til Præstelundskolens anfører, Lars Duedahl.

De årlige firmafodboldmesterskaber udviklede sig næsten til ren skolefodbold med sejre til Præstelundskolen og Dalgasskolen.

Der var på forhånd lagt op til et tronskifte i herre A-rækken, hvor de mangeårige vindere, Siemens Oldboys, havde valgt at abdicere fra firmafodboldtronen efter 10 sejre i træk.

Bestseller by Heartland havde stort set gjort rent bord hele dagen, men i finalen mødte de ”muren” i form af holdet fra Præstelundskolen, der vandt slutkampen så overbevisende som 6-0. Vinderne kunne dog havde fået en helt anden skæbne: I deres første puljekamp mødte de Dalgasskolen, som førte 2-0, men det lykkedes Præstelundskolen at få udlignet til 2-2, og siden vandt de puljen på reglen om flest scorede mål. At der var tale om en stærk pulje, beviste Dalgasskolen ved at nå frem til finalerunden i B-rækken, og også her blev det til en ”skolesejr”, da de unge ”Young Guns” fra Only blev besejret i slutkampen. 

Læs mere om firmafodboldmesterskaberne i Brande Bladet tirsdag og se mange flere billeder fra årets firmafodboldmesterskaber i galleriet her.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul