Rekorden kom i hus

De mange deltagere skabte til tider trængsel i start- og målområdet. Her forsøger official Karl Risbjerg at holde styr på tropperne.

Med 84 starter opnåede Brande Motion for andet år i træk deltagerrekord ved motionsstævnet i triatlon og duatlon. For et år siden havde stævnet 74 starter – og for bare to år siden 52. Der er således tale om en markant fremgang, trods 10 forhåndstilmeldte deltageres udeblivelse.

Vejret artede sig dog langt bedre end frygtet, så enkelte regnbyger iblandet solskin sikrede en god ramme trods den sædvanlige og drilagtige vestenvind.

Triatlon-deltagerne skulle gennemføre 400 meter svømning, 17,4 km cykling og 4,7 km løb, mens duatlon-deltagerne erstattede svømmeturen med en løbetur på 4 km. Begge discipliner kunne gennemføres enten individuelt eller stafethold, så de 84 starter fordeler sig på nøjagtig 100 deltagere.

Hos mændene vandt Flemming Laursen, Team Triatlon Herning (TTH) i 53.02 efter en femteplads sidste år. Han sejrede med kun to sekunder til Jens Trærup Nielsen, Odense Tri og 17 sekunder foran Lasse Flyvbjerg.

Hos kvinderne gentog Iben Hansen, TTH, sidste års sejr kun fem sekunder foran klubkammeraten Mette Kristensen med Rikke Lyhne på tredjepladsen.

Med sejren tog Flemming Laursen hul på sin polter-abend – den udkårne er såmænd vinderen hos kvinderne!

Se den komplette resultatliste på https://app.lap.io/event/2015-brande-minitri-triathlon/results og se flere billeder fra stævnet i galleriet nederst på forsiden.