Region Midtjylland i mål med vaccineindsatsen

Foto: Agata Lenczewska-Madsen, Hospitalsenhed Midt.

Takket være borgernes opbakning og en stor indsats fra sundhedsansatte er 90 % af borgerne i Region Midtjylland fra 12 år og op nu vaccineret mod Covid-19

Sundhedsministeriets målsætning er, at 90 % af borgerne bliver vaccineret mod COVID-19. Det mål er nu nået i Region Midtjylland.

Alle borgere, der er fyldt 12 år, er inviteret til gratis vaccination mod Covid-19. I Region Midtjylland har 90 % af de inviterede taget imod tilbuddet.

- Tusind tak for opbakningen til de mange borgere, der er vaccineret. I hjælper os med at holde smitten nede og sikre, at hospitalerne har kapacitet til at behandle de borgere, der har behov for behandling, siger regionsrådsformand Anders Kühnau (S). 

Regionen vil stærkt opfordre alle, der er inviteret til vaccination, til at blive vaccineret mod COVID-19.

Den første Covid-19 vaccine blev givet 27. december 2020 til en plejehjemsbeboer. Siden er vaccinationsindsatsen øget i takt med, at regionen har fået flere vaccinedoser leveret.

- Målet kunne ikke være nået uden en kæmpe indsats fra vaccinestederne. Deres medarbejdere har knoklet for at sikre alle inviterede borgere let adgang til vaccination. Derfor fejrer vi, at målet er nået med kaffe og kage til dem alle, siger Anders Kühnau. 

Fejringen sker tirsdag 23. november på vaccinestederne i hele Region Midtjylland.

Kommentarer

Når man ser på andre lande, kan man blive nervøs for at beskrivelsen "Færdigvaccineret", er en titel der kræver nye stik i skulderen ganske ofte. Håber det er godt for kroppen, det der MRNA.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul