Røveriforsøg i Ejstrupholm

Onsdag eftermiddag kl. 16.42 modtog politiet anmeldelse af en episode på Østergade i Ejstrupholm, der karakteriseres som røveriforsøg mod person i egen bolig (hjemmerøveri).

Den 55-årige mandlige beboer på adressen hørte noget pusle i kælderen, og da han gik derned, blev han mødt af en for ham ukendt mand, der afkrævede ham hans NemId og forskellige andre personlige effekter.

Den 55-årige fik imidlertid skræmt indtrængeren væk; han løb fra stedet sammen med en mulig medgerningsmand, som befandt sig i haven.

Manden i kælderen beskrives som ca. 175 cm. høj. Han var iført sort tøj, herunder sorte Adidas-bukser, samt en hjelmhue og en styrthjelm. Han var desuden bevæbnet med en kniv.

Den mulige medgerningsmand i haven beskrives som ca. 190 cm. høj. Han var ligeledes iført sort tøj og sorte Adidas-bukser.

Ikke langt fra adressen blev der efterfølgende fundet en knallert, hvor motorblokken stadig var varm, men udstødningen kold, en klar indikation på, at knallerten havde været startet kort forinden.

Knallerten skal nu undersøges nærmere, men politiet hører også meget gerne fra eventuelle vidner, der har observeret noget usædvanligt på eller i nærheden af Østergade i Ejstrupholm sidst på eftermiddagen onsdag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022