Røde Kors gjorde status over endnu et travlt år

Henved 80 deltagere var mødt op, da lokalafdelingen af Røde Kors onsdag d. 22. februar afholdt generalforsamling i Sognegården.

De kunne indledningsvis høre direktør og indehaver Torben Larsen fra Give Steel fortælle om virksomhedens arbejde med socialt ansvar, hvorefter Lotte Stoltenborg og 3 elever fra 8. årgang på Artium, som Røde Kors har haft et tæt samarbejde med siden efterårsferien, fortsatte i samme spor over aftenens tema ”sammen om at hjælpe”.

På selve generalforsamlingen blev det markeret, at Røde Kors’ besøgstjeneste i 2023 fejrer 40-års jubilæum: det er den ældste aktivitet i Røde Kors Brande,  men vigtigst er, at Lilly Svendsen, som også deltog i generalforsamlingen, har været med som besøgsven i alle 40 år. Det udløste udover en smuk buket taktfaste klapsalver fra forsamlingen. Aktuelt har besøgstjenesten 15 besøgsvenner og 16 besøgsaftaler.

I sin første formandsberetning kunne Emma Winther, der sidste år overtog posten som formand efter Rie Mortensen, som sine forgængere i embedet se tilbage på et år fyldt med aktiviteter – med krigen i Ukraine som bagtæppe.

Til gengæld var det som bekendt helt slut med corona-restriktionerne i 2022, hvilket bl.a. kunne ses på de stigende omsætningstal i genbrugsbutikken i Kirkegade.

Læs mere i denne uges udgave af Brande Bladet!

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul