Punktum for tre år med skoleglæde.nu

I fredags blev der sat foreløbigt punktum for et 3-årigt offentligt-privat samarbejde mellem Ikast-Brande Kommune, skoleglæde.nu, Bestseller og Apollo Rejser.

Formålet med samarbejdet har været at få mere bevægelse og trivselsredskaber i undervisningen på en ny, spændende og motiverende facon.

Igennem de sidste 3 år har en stor gruppe lærere og elever fra kommunens skoler været igennem intro-kurser, Boot-camps, Kick-in – og nu også Kick-out forløb, hvor både børn og voksne er blevet introduceret til at få endnu mere bevægelse ind i undervisningen på nye og anderledes måder.

Det 3-årige forløb er gået under samme navn, som den primære samarbejdspartner: ”Skoleglæde”.

Denne solskinsformiddag var det eleverne fra 5. klasse på Blåhøj Skole og Dalgasskolen, der i flotte omgivelser på Bestseller Campus på Arvad Møllevej gav den fuld gas med englehop, squats, armbøjninger, bokseøvelser og andre fysiske gøremål. Det hele blev selvfølgelig akkompagneret af høj musik og motiverende tilråb fra både lærere, medarbejdere fra Bestseller og teamet bag skoleglæde.nu med Henrik Leth i spidsen. 

Henrik Leth er manden bag skoleglæde.nu, og med en baggrund som tidligere lærer og nuværende coach ved ham, hvad der virker, når det handler om at motivere til bevægelse og skoleglæde blandt børn. At bedømme efter denne formiddags energiudladning blandt børnene er der gode forhåbninger for, at øvelserne og redskaberne bliver ved med at leve på skolerne.

 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce
Pandbo Bjælkehuse banner

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020