Politiet offentliggør overvågningsbilleder fra bankrøveri

Overvågningsbilleder fra Den Jyske Sparekasse.

Midt - og Vestjyllands Politi har valgt at offentliggøre en række overvågningsbilleder fra det røveri, Den Jyske Sparekasses filial i Brande blev udsat for i torsdags. Det gør politiet i håb om, at vidner kan hjælpe med at identificere de to røvere.

Kort efter den 9. januar brød to maskerede personer ind i sparekassen på Storegade i Brande, hvor de truede personalet til at udlevere et kontantbeløb. Det er uvist, hvordan gerningsmændene ankom til banken, ligesom flugtretningen er ukendt.
Røverne beskrives som henholdsvis:

  • A: Ca. 190 cm. høj og almindelig af bygning. Iført sort maskering, sort Haglöfs-jakke med hætte og to lyse stropper ved hætten samt logo og en lys lynlås på venstre side af brystet, sorte handsker, sorte bukser og sorte sko. Medbragte et koben.
  • B: Ca. 180 cm. høj og almindelig af bygning. Iført sort maskering, sort jakke med hætte, sort/hvide handsker, sorte bukser og grå/hvide sneakers med lyse snørebånd. Medbragte et koben, ligesom han bar på en rød og orange rygsæk med en speciel åbning.

Begge de mistænkte talte dansk.

Borgere der har oplysninger om sagen bedes kontakte politiet på tlf. 114. Oplys gerne journalnummer 4100-76311-00001-20 ved henvendelse til politiet. 

Se flere overvågningsbilleder af de to røvere ved at klikke her

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019