Planklagenævnet afviser klager

23. april har Planklagenævnet offentliggjort sin afgørelse i sagen, og her er der ikke meget opmuntring at hente for klagerne.

Nævnet afviser både at behandle klagen over, at der ikke er foretaget en miljøvurdering af det lokalplansforslag og det tillæg til kommuneplanen, der skal gøre det muligt for BM Invest at opføre over 100 boliger på Nordlundvej vest for rideskolen, og over selve planforslagene. Årsag: Klagefristen er overskredet.

Klagenævnet oplyser dels at have modtaget en klage fra Danmarks Naturfredningsforening (DN) over Ikast-Brande Kommunes afgørelse om, at der ikke skal ske miljøvurdering af de forslag til lokalplan og kommuneplantillæg, som blev vedtaget af et enigt byråd 14. december sidste år, dels en klage fra en i den offentliggjorte afgørelse anonymiseret privatperson, som har klaget over kommunens vedtagelse af planforslagene.

Afgørelsen om at udelade miljøvurderingen blev offentliggjort på kommunens hjemmeside sammen med lokalplanforslaget og kommuneplantillægget 23. december med en klagefrist på 4 uger, og klagerne er først indgivet 21. januar, det vil sige en dag for sent i forhold til klagefristen.

Læs mere i Brande Bladet tirsdag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2023