Pærer og bananer

Kære Anette,

Efter at have læst dit indlæg på brandebladet.dk er vi rigtig ærgerlige over, at du ikke forholder dig til sagens kerne og blander pærer og bananer sammen. Det er samarbejdsaftalen, det handler om.

I dit indlæg blander du tillægsaftalen ind i ligningen, og det er ikke den, der er udfordringen, men ene og alene samarbejdsaftalen. Vi har tidligere skrevet til Ikast-Brande Kommune, at vi gerne indgår tillægsaftalen omkring svømmehallen, men det har Ikast-Brande Kommune blankt afvist.

Brande Hallerne modtager i 2022 for leje af halgulve 2.322.000 kr. ekskl. moms, for leje af svømmehallen 2.302.000 kr. ekskl. moms. Momsandelen sender vi direkte i statskassen, så det er en billig omgang at sige, at vi modtager 5,9 mio. samlet set. Det reelle beløb, Brande Hallerne får i leje af halgulve og birum, er 2.322.000 kr. for 3 haller. Tillægsaftalen skal holdes udenfor, da den ikke er sagens kerne og ikke er sammenlignelig med de øvrige haller, da der ikke er andre selvejende svømmehaller i Ikast-Brande Kommune.

Derudover er det ikke korrekt, når du udtaler, at alle andre haller har underskrevet samarbejdsaftalen for 2023, for det har alle haller ikke. Vi er bekendt med, at minimum en hal udover Brande Hallerne endnu ikke har underskrevet samarbejdsaftalen.

Med håbet om, at vi kan skille pærer og bananer ad, at sandheden bliver skrevet, og vi i fællesskab fremmer dialogen.

På vegne af Brande Hallernes bestyrelse.

Anne-Mette Kongedam

Lennart Poulsgaard

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2023