På positivlisten

Jens Høgsberg Kristensen

Ja, det drejer sig ikke om coronaen; men om lokalplan og byggeprojektet på Nordlundvej 57. Onsdag aften var Rotary-medlemmerne i Brande samlet for første gang fysisk i år: Vi samledes om et brandvarmt emne en kold majaften.

Først beså vi BM Invest nys færdiggjorte rækkehuse på Dørslundvej 20. Vi så både området og en af lejlighederne. Jeg tror mange af os blev positivt overraskede over den kvalitet, vi så. Både inde i lejlighederne, deres disponering og materialevalg. Udeområderne mellem husene var også færdiggjorte og fremstod rigtig tiltalende med fliser og beplantning, - og alt var udlejet!

Derefter kørte vi med BM Invest-ejerne Jacob og Erik ud på Nordlundvej 57, hvor de fortalte deres historie om, hvordan ejendomserhvervelse, projektplan og lokalplan var blevet til, og hvilke visioner de havde i samråd med Ikast-Brande Kommune.

Jeg tror mange af os 40 deltagere fik et mere positivt syn på de 2 dygtige projektudvikleres planer, - hvis man ikke skulle have haft det i forvejen?

Jeg tror, jeg vil slutte her og sige tak for oplevelsen. Det bliver spændende og ender nok ikke så galt, som nogen frygter. Så lykke til, og husk der var også modstand mod Storebæltsbroen for 25 år siden!

 

Jens Høgsberg Kristensen

Lars Nielsens Vej 65

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis