På kanten af livet

Per Larsen

Per Larsen er Københavner med stort K og glad for at kunne fortsætte med at arbejde for den by, han holder af, selv om han nu er holdt ved politiet.

Torsdag den 17. september kan den tidligere chefpolitiinspektør opleves i RemisenBrande, hvor han holder foredrag under overskriften ”På kanten af livet”

Per Larsen er jovial og oprigtig når han medlevende og med en altid positiv tilgang fortæller om sit liv og levned. Det er bestemt ikke kedelig, men derimod interessant, spændende og frem for alt vedkommende og humoristisk.

Han har bl.a. stået i spidsen for efterforskningen af Blekingegade-sagen og af kriminaliteten i forbindelse med rockerkrigen. Per Larsen har ofte optrådt som talsmand for politiet i medierne, og vi kender ham bl.a. fra alle kampe mod f.eks. autonome og bandemedlemmer. Foredraget vil løfte sløret for nogle af politiets store opgaver, herunder gennembruddet i Blekingegadebande-sagen.

Næsten 40 år blev det til i politiet. Per Larsen blev således sammen med Ove Dahl for Københavns Politi hvad deres gode kollega Hans Jørgen Bonnichsen blev for PET og som Niels Brinch nu er for TV2, nemlig kompetente og populære offentlighedspersoner.

I 2008 måtte chefpolitiinspektøren ud i en anderledes og ikke mindre hård kamp – nemlig kampen mod kræft. Per Larsen fik konstateret kræft i den ene nyre, og senere fik han så konstateret kræft i binyren. Han er begge gange blevet opereret, inden sygdommen har nået at sprede sig.

Per Larsen kan således også fortælle om, hvordan han har tacklet sin kamp mod kræften og sit optimistiske syn på livet. I 2010 blev Per Larsen valgt til hovedbestyrelsen i Kræftens Bekæmpelse, og i 2011 efterfulgte han fodboldspilleren Ebbe Sand som vicepræsident. Siden 2012 har Per Larsen desuden været formand for Børnerådet.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

 • 14 okt.

  Sjov og leg

  Sted: Brande Hallerne
  Arrangør: Brande Hallerne (Se annonce uge 41 i Brande Bladet)

 • 15 okt.

  Sjov og leg

  Sted: Brande Hallerne
  Arrangør: Brande Hallerne (Se annonce uge 41 i Brande Bladet)

 • 15 okt.

  Bankospil

  Sted: Brandlundparken
  Arrangør: Brande Pensionist- og Efterlønsforening

 • 16 okt.

  Sjov og leg

  Sted: Brande Hallerne
  Arrangør: Brande Hallerne (Se annonce uge 41 i Brande Bladet)

 • 16 okt.

  Efterårsferie i skoven m. aktiviteter

  Sted: Vester Palsgaard Skovmuseum, Palsgårdvej 9, Hampen
  Arrangør: Vester Palsgaard Skovmuseum (se annonce Focus uge 41)

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Street Art 2019