Oprykningen sikret

Fredag d. 13. oktober sidste år sikrede Brande IF's førstehold sig den første oprykning i næsten 26 år, da holdet rykkede op i serie 1.

Forårssæsonen endte imidlertid med en returbillet til serie 2, men lørdag kunne holdet så juble over den anden oprykning på godt et år.

Kravet forud for udekampen mod Bording var minimum et point, og efter en målløs 1. halvleg leverede Brande-spillerne med en sejr på 3-1 så rigeligt det, der skulle til, for igen at kunne kalde sig serie 1-hold.

Bortset fra et par enkelte bump i form af 1-4-nederlag på udebane mod henholdsvis Ikast FC og Ølstrup har efteråret budt på lutter sejre for de zebrastribede BIF'ere, som i sæsonens sidste kamp på lørdag tager imod de nærmeste forfølgere og eneste reelle udfordrere til førstepladsen fra Videbæk til en kamp, der nu kun får kosmetisk betydning.

Klubbens andethold i serie 4 vandt tidligere på dagen 4-1 i Ølgod og kan med en hjemmesejr på lørdag over rækkens absolutte bundhold, HTS, også sikre sig oprykning i en sæson, der kan gå hen og blive historisk for Brande IF's herreafdeling: Tredjeholdet har for længst sat sig på førstepladsen i deres serie 6-pulje, og dermed kan samtlige klubbens tre seniorhold ende med at rykke op.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

 • 22 jul.

  Sommerfest

  Sted: Troens Ord, Højmarksvej 22
  Arrangør: Troens Ord

 • 23 jul.

  Bankospil

  Sted: Brandlundparken, Brande
  Arrangør: Brande Pensionist- og Efterlønsforening

 • 27 jul.

  Sommerfest

  Sted: Troens Ord, Højmarksvej 22
  Arrangør: Troens Ord

 • 30 jul.

  Bankospil

  Sted: Brandlundparken, Brande
  Arrangør: Brande Pensionist- og Efterlønsforening

 • 03 aug.

  Pileflettekursus Brande Havekreds og Brande Flettekreds

  Sted: Den Gamle Købmandsgård Uhre
  Arrangør: Brande Havekreds og Brande Flettekreds

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen