Oldboysmesterskaber slår alle rekorder

Siden 2010 er landsmesterskaberne for oldboys-fodboldspillere blevet afholdt i Brande, men aldrig tidligere har der været så mange deltagende hold som ved weekendens LM, der samtidig er det tiende i rækken.

I mange år lå antallet af deltagende hold mellem 30-40, men sidste år fik tallet et løft, da ”de unge oldboys” (fra 32 år og opefter) for første gang også afviklede deres mesterskaber i Brande, og i år er der hele 46 hold tilmeldt.

Landsstævnet kombinerer fodbold og hyggeligt socialt samvær og indledes med grillhygge allerede fredag aften i teltet ved klubhuset på Brande Stadion.

Aftenfesten i hallen lørdag er vokset i samme takt som turneringen og noget af det, rigtig mange af deltagerne ser frem til. I år er det DJ Ris Ras, der står for musikken.

De mange udenbys oldboysspillere kan lige nøjagtig indkvarteres på Præstelundskolen og i Tumlehøj, som bliver udnyttet til sidste lokale.

Fodbolden skal der naturligvis også være plads til. Kampene starter ved middagstid lørdag, og søndag over middag kan pokaler og medaljer overrækkes til de vindende hold.

Brande Old Boys, der takket være en mængde frivillige hænder endnu engang står for alle de praktiske opgaver i forbindelse med mesterskaberne, stiller selv med seks hold: To oldgirls-hold, to herrehold i +32-rækken, et i +45-rækken samt et i +50-rækken.

Blandt de øvrige lokale deltagere finder man Ikast FS og Grindsted (begge med to hold) samt Øster Nykirke IF, men der er også hold fra såvel Nordjylland som Fyn og Sjælland samt to fra Nordtyskland, Slesvig IF og DGF fra Flensburg.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019