OK Snacks politianmeldt

Et kontrolbesøg fra Fødevarestyrelsen 10. november sidste år førte til en politianmeldelse af virksomheden OK Snacks i Ejstrupholm, fordi virksomheden ikke kunne redegøre fyldestgørende for sammenhængen mellem råvareforbrug og produktion af økologiske chips. Forholdet er nu bragt i orden.

Allerede i forbindelse med et kontrolbesøg 29. september sidste år blev det indskærpet overfor OK Snacks, at virksomheden skulle foretage en afstemning af de ind- og udgående mængder af økologiske chips. Besøget var egentlig en opfølgning på et tidligere kontrolbesøg, hvor det var blevet konstateret, at en del af OK Snacks’ produkter blev emballeret i poser, hvor den påtrykte tekst ikke levede op til reglerne for mærkning og information. Med en ny leverance af emballagefolie lige på trapperne blev det forhold betragtet som værende bragt i orden, men ved samme lejlighed konstaterede den tilsynsførende, at OK Snacks ikke levede op til de retningslinjer, virksomheden selv havde opstillet i forbindelse med opstarten på produktion af økologiske chips.

Opgørelsen skal dokumentere, at der er sammenhæng mellem de indgående mængder af økologiske kartofler og de udgående mængder af økologiske chips, men da den ikke forelå, eksisterede den påkrævede dokumentation ikke.

Det førte til en indskærpelse af reglerne, men da Fødevarestyrelsen kom på opfølgende kontrolbesøg 10. november, var forholdet endnu ikke bragt i orden.

Læs mere om sagen i Brande Bladet tirsdag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS
Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2023