Nytårsmarcher i Bording og Brande

Deltagerne i den første nytårsmarch i Brande samlet før starten.

Det nye år er for rigtig mange mennesker et ønske om at starte på en frisk - med mere motion og bedre livsstil. Hjerteforeningen i Ikast-Brande kommune vil gerne gøre sit til, at det ikke bliver ved nytårsforsætterne. Derfor byder foreningen på hele to hjertegåture på den første dag i det nye år.

Nytårsmarcherne, som de populært kaldes, har i de senere år på landsplan været en af foreningens største aktiver, idet de samler tusindvis af deltagere. Her i kommunen har der de sidste to år været afviklet nytårsmarcher med stor succes – først på Hjertestien i Brande og efter indvielsen sidste år også på Hjertestien i Bording.

Nytårsmarcherne er en god chance for at komme af med juledellerne, siger formanden, Leif Hagensen, og på baggrund af den hidtidige store opbakning, har det derfor ikke været svært for bestyrelsen at vedtage, at tilbuddet igen skal gives begge steder. Såvel i Brande som i Bording startes der kl. 11.

I Bording mødes man ved Væksthuset, Jens Christensens Plads, og i Brande på parkeringspladsen i Ågade. Leif Haagensen understreger, at det at ”gå motion er god motion”.

- Undersøgelser har faktisk vist, at en frisk gåtur giver lige så meget kondition som en løbetur. Og så er der jo også glæden ved udsigten til et uforpligtende samvær med naboer, venner og familier.  - Giv hjertet en god gave som start på det nye år.

Formanden understreger, at der ikke kræves særlige forudsætninger. Alle kan deltage og gå i sit eget tempo. Det koster ikke noget at deltage, og der bydes på frugt og vand undervejs.  Er man lidt dårligt til bens er det bedst at deltage i Brande, hvor hjertestien bl.a. går gennem anlægget Ørbæklund og andre smukke steder med jævnt terræn.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande
Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen