Ny pulje: Bestseller støtter Brande

Gennem mange år har modekoncernen Bestseller støttet massevis af gode og gavnlige projekter i umiddelbar nærhed af hovedkvarteret i Brande. Nu har virksomheden oprettet en Brande-pulje for at gavne flest mulige borgere i området.

Fra 1. maj og en måned frem bliver det for første gang muligt for alle Brandes lokale foreninger og initiativtagere at søge Bestsellers årlige Brande-pulje.

- Vores mål med den nye Brande-pulje er, at vi kan støtte de projekter og initiativer, som vi anser som mest væsentlige for både lokalsamfundet og for Bestseller. Ved at samle det i en pulje, som kan søges én gang årligt, får vi de bedste betingelser for at vælge de rette projekter, fortæller Jesper Stubkier fra Bestseller og fortsætter:

- Som hidtil er fokusset for vores sponsorater, at de skal gøre en markant forskel for lokalområdet i og omkring Brande og samtidig være med til at gøre Bestseller-medarbejdere stolte.

For gengangere og nye projekter

Brande-puljen iværksættes som del af Bestsellers kommende regnskabsår for 2019/2020. Det vil sige, at man første gang kan søge puljen fra 1. maj 2019, og alle med et spændende projekt er velkomne til at sende en ansøgning, da både gengangere og nye initiativer har en chance, når ansøgningerne skal gås igennem.

- I år har vi blandt andet støttet Skovsnogen, Street Art og Urban Street Zone med sponsorater, foruden engagement i RemisenBrande, brande.dk og flere andre. Derudover har vi også et større lokalt projekt i gang i forbindelse med Skoleglæde.nu, som kører over en flerårig periode, siger Jesper Stubkier.

- Vi glæder os rigtigt meget til at læse alle de indkomne ansøgninger igennem i juni, og håber naturligvis at vores nye initiativ bliver taget godt imod af branditterne.

Alle ansøgninger skal fortsat sendes via onlineformularen på Bestsellers hjemmeside.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen