Nu starter realitetsforhandlingerne

Byrådsflertallets vedtagelse af økonomi- og planudvalgets forslag om at tilbyde Brande Hallerne et engangsbeløb på i alt 375.000 kr. for leje af hal 3 i 2023 og den øgede brug af hallerne, naboskabet med Artium har medført, er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at der er fundet en løsning på konflikten mellem Brande Hallerne og Ikast-Brande Kommune, men hallernes formand, Anne-Mette Kongedam (t.v.), er fortrøstningsfuld efter at have overværet byrådsmødet:

- Udover at det var en hård debat, der bar præg af, at alle ikke er 100 % inde i, hvad det her handler om, så kan vi kun være tilfredse med det mandat, som Annette Mosegaard nu har fået. Det er først nu vi kan lave reelle forhandlinger, siger hun og fortsætter:

- Mandatet på de 225.000 er for reel brug af vores 3. hal de sidste 1,5 år, som vi ikke tidligere er blevet honoreret for, er vi rigtig glade for. Beløbet er helt efter de takster, der er i den nuværende tildelingsmodel.

- Mandatet til at kunne leje den 3. hal i 2023 eller indtil en ny tildelingsmodel bliver vedtaget er vi også positive overfor. Men vi har ikke en aftale endnu; der skal først en forhandling til med kommunen, og inden den har været, kan jeg ikke sige, om vi har unge mennesker og foreninger i hallen 1. januar - men vi håber, vi kan få enderne til at nå sammen.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis