Norden fejrede fødselsdag – igen

Foreningen Nordens generalsekretær, Peter Jon Larsen, havde taget turen fra København til Brande for at fortælle om udbyttet af jubilæumsåret og foreningens tilstand i øvrigt. Til venstre i billedet ses formanden for lokalforeningen i Brande, Bodil Porsbjerg.

Sidste år kunne Foreningen Norden fejre 100-års fødselsdag i Danmark, og tirsdag var det så lokalforeningen i Brandes tur til at fejre rund fødselsdag.

Lokalforeningen blev stiftet 24. januar 1950, men af praktiske årsager blev der taget forskud på fejringen af 70-årsdagen i forventning om, at foreningen nok også overlevede endnu et par dage.

Fejringen var inddelt i to ”halvlege”: Før kaffen og lagkagen var Brande-afdelingen vært for Midt-/Vestkredsens vintermøde, og i 2. halvleg blev fødselsdagen så fejret på behørig vis med et udvalg af nordiske sange udvalgt og akkompagneret af Jan Glud Østergaard og Bodil Lisby.

Forinden bød lokalformand Bodil Porsbjerg velkommen for anden gang. Trods lokalforeningens fremskredne alder er hun den kun tredje formand i Brande. Den første var provst Otte, der overlod posten til Nancy Nielsen i 1976, som først 36 år senere lod stafetten gå videre til Bodil Porsbjerg.

Læs mere om Foreningens Nordens fødselsdagsfejring i næste uges udgave af Brande Bladet.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis