Hilsen fra vinderpar fra Silkeborg

Jette og Henning Sørensen fra Silkeborg var blandt de tre par der vandt et ophold i Brande under Ferie For Alle i Herning i februar måned.

Fredag den 11. og lørdag den 12. oktober var de sammen med to andre par på besøg i Brande..

Efterfølgende sendte de følgene brev til Brande:

 

Tak til Brande City for at være en af de heldige vindere af et ophold i Brande. 

 

Fredag kl. 14 blev vi budt velkommen på Torvet af formand Preben Christensen, Byguide Tina Ostersen og Brande Bladet. Sammen med vinderne fra Ørbæk var vi på en dejlig tur rundt i Brande med Tina. En meget oplysende tur. Desværre med regnvejr ind i mellem. Vi kommer helt sikkert til Street Art Festival 2025. 

Så fik vi slukket tørsten på Hosekræmmeren.

På Hotel Dalgas blev vi indlogeret på Poul Schöbels værelse. Hvor er ART Hotel Dalgas et fantastisk kunstværk. Vi fik i øvrigt også rigtig dejligt morgenmad lørdag morgen.

Vores aftensmad fredag var på Smagshuset. Her blev vi budt på 6 retters delemenu. Hold nu op hvor var det lækkert. Serveret af indehaveren som også udvidede vores viden om Brande. Tak for det. 

Fredag aften havde vi vundet billetter til Specialklassen på Remisen. På turen rundt med Tina havde vi set Remisen udefra, men nu fik vi også set den indefra. Hvilket kultursted I der har. 

Aldrig har vi dog grint så meget, som under Specialklassens optræden/underholdning. Det er bestemt ikke sidste gang, vi kommer til deres optræden. Stor ros til dem. 

Inden vi kørte hjem lørdag var vi rundt og se nogle flere kunstværker (bla.  på Torvet og ved Å’en) og besøge detailhandlen. Vi nåede også lige et besøg hos Gårdbutikken. 

Til sidst endnu en gang stor tak til Brande City. Vi har haft et rigtig dejligt ophold og det er bestemt ikke sidste gang, vi besøger Brande. 

 

Venlig hilsen

Jette og Henning

Silkeborg

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul