Motionsdøgn på Uhre Friskole

Af Dorthe Zacho

Torsdag og fredag før efterårsferien byder altid på motionsDØGN på Uhre Friskole.

I år var ingen undtagelse.

Torsdag morgen fik vi sat ild til den UHRElympiske flamme, og dermed indledt verdens første udgave af De UHRElympiske lege. Der blev kæmpet i mange spændende discipliner. Bl.a. tørsvøming, spyd-dart og pudekamp.

Efter velfortjent hvil og mad i maven, havde elevrådet arrangeret “klassedysten “. Klasserne dystede imod hinanden i bl.a. ringridning i trillebør, flyt mest vand på tid og mooncar-race.

Friskolens Venner stod klar med aftensmad. Efter aftensmaden hyggede 0.-6. klasse sig på skolen, hvor de også overnattede. De ældste elever derimod, tog ud af huset. De havde fået lov at benytte faciliteterne på Brejninggård efterskole. Hele natten hyggede de sig med fx Spøgelsesløb, spring i springcenteret, badminton og hockeyrundbold.

Kl. 06.00 fredag morgen, kom de ældste elever tilbage til skolen og blev sendt hjem på velfortjent efterårsferie, mens dem, der overnattede på skolen, var ved at få øjne igen. Efter morgenmaden, hvor støtteforeningen igen var på banen, var indskolingen rundt i Uhre og vække byen med sang og lege. Midt på formiddagen blev det efterårsferie for 0.-6. klasse.

Det er fantastisk at få lov at have eleverne et helt døgn. Og utroligt hvad de kan formå – selv når de er rigtig trætte.

På billedet tænder Dorthe Zacho den olympiske flamme. Privat foto.

 

 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul