Har du noget du kan undvære?

Julen er på vej og igen i år er Henriette Rasmussen, der til daglig arbejder i børnehaven Vibereden i Brande, og Familieafdelingen i Røde Kors samt SORoptimisterne og Inner Wheel i Brande, gået sammen om at indsamle gaver så de kan lave pakkekalendere til udsatte børn i gamle Brande kommune.

Kalenderne er til børn i alderen 1 til 15 år og det er kun Røde Kors i Brande der kender navnene på de familier der får en pakkekalender og det er dem der sørger for uddelingen.

Henriette Rasmussen fortæller at man meget gerne tager mod gaver fra familier der har legetøj eller andet som deres egne børn ikke bruger mere.

Gaverne kan bestå af f.eks. malebøger, tusser, penalhus, legetøj, spil, fodbold/håndbold, strømper, kasket, hårbørste, perler, hårpynt, tøj, gamerudstyr – kun fantasien sætter grænser.
Igen i år er det vores ønske, at gaverne IKKE er pakket ind, da det gør det lettere for os at sortere gaverne til de forskellige børn/familier, fortæller Henriette Rasmussen.

Vi vil fordele gaverne bedst muligt ud fra de enkelte familiers ønsker. Vi forbeholder os dog retten til at ændre i aldersfordelingen, om man skal have en pakkekalender (24 gaver) eller en adventskalender (4 gaver) ud fra hvor mange og hvilke gaver vi får indsamlet.

- Det er ofte gaver til drenge vi står og mangler hvert år, når vi pakker ind, fortæller Henriette Rasmussen, der opfordrer folk til at kigge efter om de har noget de kan undvære, og dermed være med til at gøre andre børn glade.

Gaverne kan afleveres hos:

Henriette Rasmussen, Vibevej 75, Brande (bare stil i carporten) eller hos Røde Kors Butik, Kirkegade 2 A, Brande gerne senest den 24. oktober.

Henriette gør opmærksom på at firmaer også kan deltage – evt. med sponsorgaver og at man naturligvis også er velkommen til at gå i genbrugsbutikker og købe gaver til pakkekalenderne.

Vi har brug for rigtig mange gaver, slutter Henriette Rasmussen.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul