Brande fejrer Lyserød Lørdag den 5. oktober

Af Inger-Lise Katballe

Lørdag den 5. oktober er Brande i lyserødt til fordel for brystkræftsagen. 

Hvert år får ca. 5.000 kvinder i Danmark konstateret brystkræft. Brystkræft er dermed den hyppigste kræftform blandt kvinder.

Ca. hver 4. kræftramte kvinde har brystkræft og ca. hver 8. kvinde rammes på et tidspunkt i deres liv af brystkræft. 

Den forskning, som bl.a. Lyserød Lørdag gør mulig, har ført til mere individuelle og mere skånsomme behandlinger, og overlevelsesprocenten er nu over 90%. Men der er stadig mere at gøre, også i forhold til senfølger efter kræft.

Derfor fejrer Kræftens Bekæmpelses Lokalforening igen i år Lyserød Lørdag på Torvet i Brande. Her vil der være en tombola med mange fine gevinster, og mulighed for at købe kaffe og kage. Salget starter kl. 10 og varer til kl. 13 – med mindre, der bliver udsolgt inden da. 

Gevinsterne sponseres af Brandes Handelsliv. Hele overskuddet fra tombolaen sendes til Kræftens Bekæmpelses forskning i brystkræft, forebyggelse og patientstøtte.

Vi er dybt taknemmelige over den kæmpe opbakning, vi oplever fra Brande City Detail, der nærmest leverer gevinsterne til os og sætter et telt op, som vi kan være i. Det betyder rigtigt meget for vores muligheder siger Inger-Lise Katballe, der er formand for Lokalforeningen i Ikast-Brande. 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul