Godkendt start trods nederlag

Selvom indsatsen ikke rakte til point i sæsonpremieren, viste oprykkerne fra Ejstrup-Hærvejen flot fight og masser af attitude mod favoritterne fra Holstebro Håndbold (foto: Erik Laursen).

Søndag indledte Ejstrup/Hærvejens oprykkere sæsonen i kvindernes 1. division med en hjemmekamp mod sidste sæsons ligahold fra Holstebro Håndbold anført af træner Pether Krautmeyer.

Gæsterne må betegnes som en af favoritterne til oprykning, og i en fyldt hal sørgede såvel Holstebros tilhængere som det sædvanligt medlevende hjemmepublikum for en fantastisk kulisse fra start.

Begge hold kvitterede med højt tempo og intensitet fra kampens start; angrebene bølgede frem og tilbage, og halvvejs i 1. halvleg var der allerede scoret 19 gange til stillingen 9-10 i Holstebros favør.

Herefter skærpede begge holds forsvar sig; især Holstebros, og gæsterne kunne derfor gå til pausen foran 17-13.

2. halvleg fortsatte med høj intensitet, hvor begge hold spillede med alle kræfter i en ekstatisk hal, hvor hjemmeholdet blev båret frem af de mange fremmødte støtter.

Det lykkedes også næsten for Ejstrup-Hærvejens piger at få kontakt omtrent midtvejs i 2. halvleg ved stillingen 21-23, men herefter slap kræfterne lidt op; lidt for mange chancer blev brændt, og Holstebro trak fuldt fortjent fra til slutresultatet 24-29.

Men Ejstrup-Hærvejens piger havde stor ære af en underholdende kamp, som viste, at holdet kan og vil spille med i 1. division, velvidende at det vil blive overordentlig svært, men at man kan komme langt med fight og god opbakning og holdets og klubbens motto: Fællesskab og sammenhold.

Kampens topscorer blev Maria Højgaard med 10 scoringer, mange af dem på straffekast, som hun udnyttede 100 %.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul