Folkeoplysning til hele kommunen

Naser Khader

DOF Brande/Nr. Snede Aftenskole, som har til opgaver at tilbyde folkeoplysende kurser og foredrag til hele Ikast-Brande Kommune, har nu programmet for første halvår 2017 klar.

- Det indeholder et væld af spændende muligheder, så ingen behøver kede sig og være uoplyst i det kommende halvår, garanterer skoleleder Morten Colbert. I programmet finder man blandt andet en række helt nye tilbud som ”Krop og kost i balance” i Klovborg ved Hanne Svendsen og et mindfulnesskursus i Brande ved Ulla Sørensen.

På foredragssiden byder DOF på foredrag med Naser Khader (billedet) i Nr. Snede, med antropologen Dennis Nørremark i RemisenBrande og med tidligere PET-chef Hans Jørgen Bonnichsen i Ikast.

Derudover byder DOF stadig på ”gamle kendinge” som madlavning for mænd i Brande og Blåhøj (dog med nye undervisere), grønne madlavningskurser i Brande, yoga og varmtvands-træning i Brande, korundervisning i Nr. Snede og Ikast og engelskundervisning i Brande.

DOF Brande/Nr. Snede Aftenskole har altså tilbud til alle borgere i Ikast-Brande Kommune.

- Vi håber, at borgerne har lyst til at bruge de lokale tilbud, vi udbyder. Der er mulighed for at blive klogere, sundere, gladere, siger Morten Colbert og fortsætter:

- Vi forsøger hele tiden at udvikle os – og er spændte på, hvordan vores nye tiltag bliver modtaget. Vores samlede kursus- og arrangementstilbud er beskrevet på vores hjemmeside, www.dof-brande.dk.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul