Natligt sammenstød på Brandevej

Kl. 01.04 natten til fredag blev en 34-årig mand fra Brande påkørt af en 35-årig mandlig bilist fra Hedensted, da han kom kørende på scooter på Brandevej ved Ejstrupholm.

Den 35-årige valgte efterfølgende at flygte fra uheldet, og det viste der sig at være flere grunde til: Da politiet lidt senere på natten anholdt ham på en adresse i Ejstrupholm, viste han sig at være påvirket af både spiritus og euforiserende stoffer, og desuden var han i forvejen frakendt kørekortet.

Det førte dels til, at manden blev taget med på stationen for at afgive en blodprøve, dels at politiet beslaglagde mandens bil med henblik på konfiskation. Manden valgte at protestere imod beslaglæggelsen, som der-for skal forelægges retten indenfor 24 timer.

Den 34-årige scooterfører blev kørt til sygehuset i Herning og viste sig at være sluppet nogenlunde uskadt fra uheldet, men da han nu alligevel var på hospitalet, fik politiet også taget en blodprøve på ham, da også han mistænktes for at være påvirket af både spiritus og narkotika.

Fredag morgen sad den 35-årige mand fra Hedensted i øvrigt fortsat til afhøring på politigården i Herning, oplyser politikommissær Bent Smedegaard fra det stedlige lokalpoliti.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen
Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019