Nalle & His Crazy Ivans rocker Remisen

Rock-Nalle

Da der sidste år i april blev taget hul på en række udendørskoncerter på Torvet, var det Nalle and His Crazy Ivans, der leverede musikken. På fredag d. 25. januar kommer trioen igen til Brande, denne gang for at spille under tag i Remisen i selskab med komikeren og mundharmonikaspilleren Søren Rislund.

At Nalle stadig skulle være på toppen omkring sin 75-års fødselsdag er i sandhed ”against all odds”.

For 30 år siden ville det have været dumdristigt at sætte penge på, at Nalle (bill.) alias Roland Lyhr Sørensen ville komme til at fejre sin 75-årsdag. Dengang hutlede sangeren, der mest var kendt for sin fordanskede udgave af ”Good Golly Miss Molly” (”Go’e gamle fru Olsen”) sig igennem den odenseanske midtby med udstrakt hånd og ordene: ”Gi’r du en mønt til en gammel rockstjerne?” En fedmeoperation havde ført til en heroinafhængighed, som fik Nalle til at forsøge at begå selvmord.

Tiden i rendestenen har han lagt bag sig, og der lagt i ovnen til en af de svedigste og mest bevægende oplevelser, som den danske rock´n bluesscene, har at byde på, når Nalle & His Crazy Ivans gæster RemisenBrande.

Nalle med den smukkeste og mest følsomme soul stemme på denne side af Mississippi-bæltet er omgivet af guitaristerne Ivan Sand og Henning Kaae, der begge skærer ind til benet og storswinger hele vejen ned til tåspidserne, når ”Nalle sings his blues”.

Med sig på turen til Brande har trioen Søren Rislund, der købte sin første mundharmonika (brugt) i starten af 1960’erne, da en livslang kærlighed til bluesmusikken havde fået tag i ham. Siden henslæbte han 40 år med at levere gode og kvalificerede grin til danskerne i komikerduoen Monrad & Rislund.

Men blues-harpen var med ham hele vejen, og nu nyder han på 3. år til overmål at levere varen, hvor den virkelig passer og værdsættes - og det gør den hos Nalle & His Crazy Ivans!

Læs mere om koncerten og køb billetter her.

Tilføj kommentar

Telekæden bannerannonce

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS
Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019