Når Kratlund-møllerne kommer

Ved siden af viceborgmester og udvalgsformand Kasper Pauli Pedersen (stående) ses (f.v.) Mette Tranholm Frøst fra Nytteland, der skal udarbejde miljøkonsekvensrapporten, Jesper Houe fra Eurowind og Bo F. Pedersen, som repræsenterede HOFOR på torsdagens borgermøde på Hotel Dalgas.

Omkring 75 mennesker, heraf en lang række nuværende og tidligere byrådsmedlemmer, var samlet, da Ikast-Brande Kommune torsdag afholdt det første af to borgermøder om de 9 planlagte møller i Skærlund på Hotel Dalgas.

Mødet var programsat til at vare i 2 timer, og det kom til at holde meget godt stik, men faktisk kunne deltagerne være gået hjem langt tidligere, uden at det ville have ændret alverden.

Allerede da Ellen Bach Fjendsbo fra kommunens område for plan og udvikling gennemgik den formelle procedure, konkluderede hun nemlig, at ”når projektet er vedtaget,…”, og hun fandt ikke efterfølgende anledning til at rette sit ”når” til et ”hvis”. Om der var tale om en tanketorsk, en foregribelse af begivenhedernes gang eller blot et udtryk for erfaring fra tidligere vindmølleprojekter skal være usagt, men der var næppe nogle af tilhørerne, der gik hjem med følelsen af, at der bliver rokket det mindste ved projektet.

Læs mere om torsdagens borgermøde i næste uges udgave af Brande Bladet. 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul