Modtog belønningsmedalje for 46 års ansættelse

Anni Banke

Torsdag fik Anni Banke overrakt den kongelige belønningsmedalje som tegn på mere end 46 års tro tjeneste hos modevirksomheden BTX.

Den 18. februar 1975 – det er i hvert fald den officielle dato, i virkeligheden var det vist et par uger før - startede Anni Banke som hjælpepige i postafdelingen hos det daværende Brandtex efter overstået 9. klasse.

I starten havde hun til opgave at pakke de varer, der var taget fra til forsendelse, men efterhånden begyndte hun også at modtage telefonordrer og plukke varer. Dengang blev det meste syet i huset.

Sidst i 70’erne kom i forbindelse med to graviditeter i 2 omgange i reklamationsafdelingen, hvor arbejdet var mindre fysisk krævende, og i de seneste mange år har hun haft ansvaret for at modtage hængende varer.

I de mere stille perioder har hun hjulpet til i mærkningsafdelingen (private label) eller reklamationsafdelingen.

- Vi er utrolig stolte over at have så loyale og fantastiske medarbejdere hos BTX. 46 år i samme virksomhed er ikke en selvfølge, hedder det i en udtalelse fra Anni Bankes arbejdsgiver gennem det meste af en menneskealder.

Anni Banke stoppede hos BTX med udgangen af juni i år for at gå på efterløn, men pga. sommeraktiviteter i Kongehuset har overrækkelsen af belønningsmedaljen ikke kunnet finde sted før nu.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022