Mistænkelig gårdbrand på Gejlbjergvej

Politiet betragter omstændighederne omkring en gårdbrand på Gejlbjergvej nordvest for Uhre som "mistænkelige". Det oplyser vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi, Allan Riis.

Kl. 04.15 blev brandfolkene fra Falck i Brande kaldt ud til branden på gården, som har været ubeboet i ca. 15 år. Da brandfolkene nåede frem til Gejlbjergvej, var stuehuset allerede totalt overtændt, og flammerne havde desuden godt fat i en staldlænge, der ligger vinkelret på stuehuset, oplyser indsatsleder Henrik Dam Sørensen.

Derudover brændte det i den modsatte ende af en rundbuehal, som ligger vinkelret på staldbygningen, og det er bl.a. dette - at der tilsyneladende har været flere arnesteder - der gør, at politiet betragter branden som mistænkelig.

Derfor skal politiets brandteknikere nu i gang med at efterforske sagen yderligere, oplyser vagtchefen, og brandstedet vil derfor blive afspærret.

Det kan dog først ske, når efterslukningen er afsluttet. Slukningsarbejdet blev i øvrigt besværliggjort af, at flere brandkøretøjer kørte fast i det bløde underlag omkring ejendommen.

Udover brandmandskabet fra Brande blev også kollegerne fra Sdr. Felding tilkaldt for at assistere med slukningsarbejdet.

 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022