Mere hæder til håndboldleder

Karina Kjærgaard Jakobsen blev mandag aften hædret med månedens buket af DGI-konsulent Anni Lyskjær (t.h.) efter indstilling fra BHK-formand Jan Helleberg (t.v.) (foto: DGI Midtjylland).

I starten af marts blev Brande HK’s næstformand, Karina Kjærgaard Jakobsen, kåret til Årets ildsjæl i Jysk Håndboldforbunds kreds 6 i forbindelse med kredsens generalforsamling, og mandag aften var der så mere hæder til den energiske BHK-leder.

Midt i et møde ved havebordet på terrassen med BHK-formand Jan Helleberg dukkede Anni Lyskjær og fotograf fra DGI Midtjylland op med blomster og et diplom, der kundgjorde, at Karina Kjærgaard Jakobsen var udpeget som modtager af månedens buket i DGI Midtjylland.

Buketten overrækkes til en forening, et hold eller en foreningsleder, der er særlig god til at byde nye medlemmer eller gæster velkommen i klubben eller på holdet.

Udover posten som næstformand er Karina K. Jakobsen træner for damernes andethold, formand for ungdomsaktivitetsudvalget, medlem af Jack & Jones-cupudvalget og meget mere i Brande HK.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Street Art 2019