Mere hæder til håndboldleder

Karina Kjærgaard Jakobsen blev mandag aften hædret med månedens buket af DGI-konsulent Anni Lyskjær (t.h.) efter indstilling fra BHK-formand Jan Helleberg (t.v.) (foto: DGI Midtjylland).

I starten af marts blev Brande HK’s næstformand, Karina Kjærgaard Jakobsen, kåret til Årets ildsjæl i Jysk Håndboldforbunds kreds 6 i forbindelse med kredsens generalforsamling, og mandag aften var der så mere hæder til den energiske BHK-leder.

Midt i et møde ved havebordet på terrassen med BHK-formand Jan Helleberg dukkede Anni Lyskjær og fotograf fra DGI Midtjylland op med blomster og et diplom, der kundgjorde, at Karina Kjærgaard Jakobsen var udpeget som modtager af månedens buket i DGI Midtjylland.

Buketten overrækkes til en forening, et hold eller en foreningsleder, der er særlig god til at byde nye medlemmer eller gæster velkommen i klubben eller på holdet.

Udover posten som næstformand er Karina K. Jakobsen træner for damernes andethold, formand for ungdomsaktivitetsudvalget, medlem af Jack & Jones-cupudvalget og meget mere i Brande HK.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce
Pandbo Bjælkehuse banner

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019