Mere fokus på værdien af huset

På generalforsamlingen for Skærlund Forsamlingshus den 16. juni kom formanden Aage Nielsen ind på værdien af forsamlingshuset for de lokale beboere.

- Vi er i bestyrelsen ikke i tvivl om, at huset giver en værdi til os, men derfor kunne vi godt tænke os at sætte mere fokus på værdien af huset også for andre og at der er flere som ser det som en selvfølge at komme til de arrangementer, der bliver afholdt i huset.

- Jeg plejer at sige, at alting her i livet er en prioritering, så vi skal bare have folk til at prioritere at komme i huset. Det kræver selvfølgelig, at folk synes, at de arrangementer der bliver afholdt, er værd at komme til. Så derfor havde vi inviteret en fra kommunen, til at komme med et oplæg vi kunne diskutere ud fra, og finde ud af hvilken værdi et forsamlingshus har for et lokalsamfund. Vi må sige at der er gået Corona i det. Det kan være vi prøver til næste år.

Godkendt år

I sin beretning konstaterede formanden, at det er gået ok i 2019 i forsamlingshuset.

- Vi har haft lidt flere udlejninger end i 2018, men der er plads til flere. Vi har holdt 6 arrangementer inklusive generalforsamling. Jeg vil sige, at der har været en fornuftig tilslutning til alle arrangementerne, tilslutningen er set i lyset af hvad vi har forventet. Generalforsamlingen er den, der suverænt har været den laveste til tilslutning til.

Men alle arrangementer havde givet et fornuftigt overskud, ikke mindst på grund af Margit der sørgede for maden til de forskellige arrangementer.

Der er lagt op til en arbejds weekend. Bl.a. skal der sættes en luft-til-luft varmer på toiletterne samt andre små opgaver.

Konstitueringen gav følgende bestyrelse:

Formand: Aage Nielsen              

Næstformand: Erik Ellehammer

Kasserer: Ida Pedersen (Uden for bestyrelsen)

Sekretær: Helle Pedersen

Udlejning: Ole Martinussen (Uden for bestyrelsen)

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande
Pandbo Bjælkehuse banner

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019