Markerer jubilæum

Brian Kieffer, den stolte ejer af Skærlund Maskinstation og Blåhøj Vognmandsforretning, kan fejre flere jubilæer og triumfer. Den 14. februar 2024 blev Skærlund Maskinstations 30-årige rejse fejret, og den 16. januar 2024 blev Blåhøj Vognmandsforretnings 5-årige rejse hædret.

 

Brian begyndte sin karriere som en ung knægt på 15 år, der arbejdede på store gårde. Drømmen om at have sin egen virksomhed førte ham til at starte sin egen virksomhed i 1994 med en traktor og en gyllevogn. Hans operation voksede med tilføjelsen af en minibig ballepresser. I 2004 købte han en nabo-maskinstation, hvilket gav ham mulighed for at udvide sin virksomhed til også at omfatte baller og møgspredning. I 2007 tog han en dristig beslutning og solgte alt sit landbrugsgrej for at fokusere udelukkende på entreprenørarbejde.

Brians virksomheder har etableret sig som pålidelige partnere for Vejdirektoratet og kommuner, og de udfører forskellige former for almindeligt entreprenørarbejde. De har også en fast aftale med Terranor A/S om at slå rabatgræs og har udført betydeligt arbejde for vindmølleindustrien.

 

Skærlund Maskinstation og Blåhøj Vognmandsforretning er hjemsted for syv dedikerede medarbejdere. Som alle er med til at vi som 2 forskellige virksomheder kan løfte i flok og være meget fleksibel og effektive. Alle medarbejder kan hjælpe om det er entreprenør arbejde, grave arbejde eller lastbil kørsel.

Læs mere i Brande Bladet i denne uge.

 

Jubilæerne skal fejres onsdag den 27. marts kl. 13.00 til 17.00 i Blåhøj Hallens cafeteria.

 

Stort tillykke med jubilæerne!

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul