Manglende omtanke med kommunens penge

Man kan da i hvert fald sige, at de nye byrødder ikke har meget omtanke med kommunens penge, eftersom de forvalter dem noget anderledes i kommunalt regi end i privat regi.

Hvis det nu havde været deres egne penge, de der havde med at gøre, havde de hver og en været registreret i RKI - som dårlige betalere, men da det er kommunens penge, samt de ej selv skal betale, ja så gør det ikke så meget med nogle 100 mio.

Hvis de nu tænkte sig om, ville ingen renovere en bygning for et større millionbeløb, for at når renoveringen var færdiggjort at påbegynde nedbrydningen – ingen med en sådan forstand skulle have med offentlige midler at gøre.

Man har en skolebygning, som er befængt med skimmelsvamp.

Samt et tidligere rådhus, som er fuldt renoveret for et millionbeløb, hvor der er kommunalt ansatte.

Begge bygninger skal nedrives – fuldstændig tåbelig vil de fleste sige – men ikke i Ikast-Brandes kommunalbestyrelse.

Byg dog den skole hvor den altid har ligget, eller find en grund, som ligger på Brande Fælled.

Derved sparer kommunen penge på nedbrydningen af det gamle rådhus, hvor der blev lovet lys i vinduerne.

Hvorfor lader kommunalbestyrelsen ikke fornuften råde?

Man brækker ikke gode, renoverede bygninger ned.

 

Niels Peder Højmose

Nordlundvej 158

Kommentarer

 Jeg kan fuldt ud tilslutte mig det Niels Peder Højmose skriver om planerne med at nedlægge vores stolthed  Smp og Rådhuset.     Men de kan da nå og ombestemme sig og komme til fornuft ,så længe de ikke er begyndt  med nedbrydningen af vores gamle Rådhus og Smp som vi er så stolte af   Det var vores dygtige Arkitekt Kristian Kritiansen og medarbejdere  her fra Brande som stod stod for tegningerne .       Han /de  har også tegnet Baptist  kirken i Brande og  Baunekirken i Tjørring

Lis Mercy Jakobsen ,Brande

 

Jeg kan fuldt ud tilslutte mig Peder Højmoses synspunkter.

Det vil jeg tænke på, når jeg skal til at sætte mit kryds næste gang....

Uansvarlig omgang med andres penge, borgernes.  Byg dog Præstelundskolen hvor den er nu, der må lokalplanerne være iorden, og det er vel heller ikke det hele der skal rives ned på grund af skimmelsvamp. Det er svært at få nøje på fornuften i, først renovere bygninger for fem millioner, derefter bruger man 40 millioner på at rive det ned.

 

Det er med stor undren at en skole som der foregår undevisning i hver dag skal rives ned fordi nogle politikere lytter for meget til deres embedsmænd.Nej lyt nu til jeres egen fornuft og riv det ned som er/har været skimmelramt og opfør noget nyt der istedet for at rive andre bygninger ned for ca 40 mill BRUG dem dog til opførelse af en ny del på Præstelundskolen

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Pandbo Bjælkehuse banner
Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019