Mand indebrændte på Stationsvej

De lokale brandfolk har haft en usædvanligt travl uge med bl.a. to formodet påsatte brande på to ubeboede landejendomme søndag morgen, og efter endnu et gasudslip på Skovbrynet mandag ved middagstid, var der bud efter dem endnu engang mandag kort før kl. 18.

Forbipasserende havde bemærket, at der kom røg ud fra en ejendom på Stationsvej, men røgudviklingen var så kraftig, at de ikke kunne komme ind i huset. Det kunne røgdykkerne fra Falck, og på gulvet fandt de husets 64-årige mandlige beboer liggende livløs.

Der blev forsøgt livreddende førstehjælp på stedet, men uden held: manden var afgået ved døden.

Det var anden gang indenfor et døgn, at en person indebrændte i Ikast-Brande Kommune: første gang var tidligt mandag morgen, hvor en ældre kvinde ganske vist blev reddet ud af et brændende hus på Tyvkærvej i Isenvad af sin søn, men hendes liv stod heller ikke til at redde.

Politiassistent Bent Smedegaard fra lokalpolitiet i Herning understreger dog på det kraftigste, at hverken disse to brande eller de formodet påsatte brande på de to ubeboede landejendomme har nogen forbindelse med hinanden.

Han oplyser videre, at politiets teknikere og elsagkyndige skal i gang med de tekniske undersøgelser af brandstedet på Stationsvej i Brande i løbet af onsdag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce
Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2023