Madsen, Møller & From vender tilbage

Johnny Madsen har som sædvanligt selskab af Knud Møller (t.v.) og trommeslager Henrik From (t.h.), når han giver koncert i RemisenBrande 18. oktober.

Musikforeningen www.branderocker.dk har offentliggjort efterårets koncertprogram, som byder på et gensyn med en populær trio: Madsen, Møller & From. Trioen med sanger og sangskriver Johnny Madsen i den vokale forgrund spiller i RemisenBrande 18. oktober, men indtil videre er det kun musikforeningens medlemmer, der kan købe billetter til koncerten med de tre herrer. For alle andre starter billetsalget til koncerten i forbindelse med Brande Marked 15. juni.

9. november får Remisen og branderocker besøg af Hardinger Band, som senest spillede Shubidua-sange ad libitum i forbindelse med Rock på Sporet i 2017, men allerede 25. september er der mulighed for et andet musikalsk gensyn, når Poul Krebs og norske Henning Kvitnes giver koncert sammen med deres band

Inden der tages hul på efterårssæsonen, er der dog først lige en koncert med Kings of Rock, der ligeledes medvirkede ved den foreløbig sidste udgave af Rock på Sporet, der skal køres i Remisen. Det sker fredag d. 31. maj, dagen efter Kr. Himmelfartsdag.

Tilføj kommentar

Telekæden bannerannonce

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen
Bannerannonce Telekæden Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019