Møllen på Uhrevej har fået nyt navn på gavlen

Hannibal Gregersen (t.v.), som i forbindelse med ejerskiftet er blevet forfremmet til afdelingsleder, ses her sammen med Niels Frederik Olsen, som egentlig er gået på pension, men stadig kan overtales til at tage en tørn, når der – som nu – er ekstra travlt i forbindelse med høsten.

Der er kommet nyt skilt på gavlen på møllen på Uhrevej. Indtil udgangen af juni var det Hedegaard A/S, der drev møllen, men pr. 1. juli overtog Vestjyllands Andel både den og tre andre Hedegaard-/Danish Agro-afdelinger i henholdsvis Fjelstervang, Gesten og Bedsted i Thy. Til gengæld overtog Danish Agro i samme ombæring Vestjyllands Andels aktier i Hedegaard A/S og opnåede dermed fuldt ejerskab over selskabet, som Vestjyllands Andel hidtil har ejet 22,7 % af aktierne i.

Med ejerskiftet er der også udsigt til forandringer og ikke mindst investeringer i bygningerne på Uhrevej 5. En splinterny gummiged er allerede taget i brug, og næste step er at få samlet indvejningen og prøvetagningen af de mange tusinde tons korn, som forventes indleveret i løbet af de kommende uger, så det kan klares i en arbejdsgang i stedet for som nu to. Derved sparer landmændene tid og kan hurtigere komme tilbage til høstarbejdet, forklarer Vestjyllands Andels øverste chef, Steen Bitsch.

Der er desuden en endnu større ændring på vej på Uhrevej. Læs mere om det i Brande Bladet på onsdag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019