Må takke nej til junior-EM

Lisa Maria Sørensen (i midten) fra Brande Taekwondo Klub, som her ses sammen med klubkammeraterne på landsholdet, Natalie R. Lauridsen og Rebakka Dahl Diallo samt landstræner Lennart Theilgaard, er blevet udtaget til junior-EM i Spanien, men har måttet takke nej til udtagelsen p.g.a. økonomi.

For nylig fik Brande Taekwondo Klub tre kvindelige kæmpere udtaget til U21-EM i Sverige i starten af september, og nu er den ene af de tre, 15-årige Lisa Maria Sørensen, desuden blevet udtaget til junior-EM i Spanien en måned senere. Turen bliver imidlertid ikke til noget: Brande Taekwondo Klub har ikke de 16.000 kroner, det koster at sende den unge kæmper afsted til mesterskaberne.

– Vi har ikke flere penge, lyder det lakonisk fra Lisas træner, Hans Pedersen, der i runde tal kan sende de tre kæmpere til Sverige for det samme beløb.

Da Lisa Maria Sørensen heller ikke selv lige har 16.000 kroner at bruge på en tur til Spanien, har hun og klubben derfor måttet takke nej til udtagelsen til europamesterskaberne for juniorer.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande
Bannerannonce for Brande Bogen

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019