Lykken sidder ikke i venstre hånd

Lisa Gjessing

Hvordan vil livet være, hvis man mangler venstre hånd og halvdelen af venstre underarm? De fleste vil nok tænke, at det må være voldsomt begrænsende samtidig med, at det er lidt svært at forestille sig, hvordan det egentlig vil være. Lisa Kjær Gjessing (bill.) ved, hvordan det er. Hun fik nemlig i 2012 amputeret halvdelen af venstre underarm ved en operation på grund af kræft. Det fortæller hun om i det foredrag, som Kræftens Bekæmpelses Lokalforening afholder torsdag i konfirmandstuen i Præstegården i Ejstrupholm.

Før operationen var hun en dygtig taekwondokæmper og var i en periode en del af det danske kamplandshold. Efter operationen genoptog hun taekwondo som parasport. Siden har hun vundet fire EM- og fire VM guldmedaljer. Hun glæder sig over at være rask og over de ting, hun har mulighed for at gøre. Hun mener, at det er vigtigt for alle mennesker at sætte sig mål og gå efter at opnå dem.

Lisa Gjessing arbejder som offentlig anklager og bor i Ry med sin familie. Det giver hende en travl hverdag, især når der også skal trænes op til slutrunder, men hun har alligevel fundet tid til at være med til at stifte en forening, der skal hjælpe mennesker med ny amputation eller handicap med at få oplevelser, der ligner dem, hun selv har haft.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Pandbo Bjælkehuse banner

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019