De alternativt begavede i Skærlund

Orla (Kim Rasmussen) lider af Tourettes syndrom, Johannes (Peter Larsen) tror, han er Guds søn og Brian Børgesen (Tommy D. Sørensen) har problemer med sit temperament. De frekventerer mere eller mindre frivilligt den lokale kolbøttefabrik, hvor Ina Bøgedal står for gruppeterapien. Da hun en dag glemmer at låse døren, undviger trioen og får job hos Alma (Conni Guldbrand), der driver en internetforretning, hvor hun sælger dameundertøj.
Alma har store økonomiske problemer med sin lokale bank, Skærlund og Omegns Bank, der har planer om at overtage hendes ejendom for at sælge den videre til Dansk Supermarked i forbindelse med, at en Netto skal flytte til byen.
Sådan er rammerne for årets dilettantforestilling i Skærlund Forsamlingshus, "Alma og de alternativt begavede", som går over de skrå brædder på lørdag. Udover de førnævnte medvirker Helle Pedersen som den tidligere prostituerede Lulu, Tobias Sørensen lægger krop og ikke mindst attributter til den kvindelige kreditchef i banken, Sylvia Olsen, mens Jens Pedersen repræsenterer Skat.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen
Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019