Living on a Prayer

Musikforeningen www.branderocker.dk garanterer megahits fra Jon Bon Jovi & co. ad libitum, når et af landets bedste hyldestbands tager New Jersey-bandets stærke materiale med til RemisenBrande på fredag og serverer det respektfuldt, kyndigt - og ikke mindst energisk.

På fredag rocker Bon Jovi Jam RemisenBrande godt og grundigt.

“Vi kan ikke ændre historien – men vi kan genleve den”.

Det er mottoet for hyldestbandet Bon Jovi Jam, der de seneste år har turneret over hele landet med deres spektakulære hyldest til New Jersey-bandet med den ikoniske forsanger Jon Bon Jovi. Med en sætliste, der garanteret indeholder megahits som “Livin’ on a Prayer”, “It’s My Life”, “You Give Love a Bad Name” og “Bad Medicine”, indtager Bon Jovi Jam Remisen til en rockfest af 80’er-glamske proportioner.

Bon Jovi Jam lover at gå ‘all in’, og deres sceneshow tager udgangspunkt i en klassisk Bon Jovi-opstilling med lyd, lys, røg og roterende podier. Kort sagt alt det lir, der skal til for at sikre et rockbrag af Bon Jovi’sk kaliber. Med stor respekt for kildematerialet trækker de Remisen op til god stemning og gengiver den velkendte lyd af det legendariske rockband, der tidligere i år blev indlemmet i Rock ‘n’ Roll Hall of Fame, og dets eviggyldige budskab om tro, håb og kærlighed.

Så hank op i venner og naboer og oplev alle Bon Jovis nærmest endeløse perlerække af hits serveret kyndigt i højt tempo.

Bon Jovi Jam består udover frontfiguren Henrik Volf af Dan Silas Hjøllund, Johan Aaen, Søren Rask og Kenneth Hove.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019