Lige på trapperne

Tegning: Domo

De store planer for Brande står nærmest i kø i øjeblikket. Ganske vist er der ikke udsigt til, at planerne om Bestseller Tower & Village bliver realiseret foreløbig, men til gengæld er en række andre projekter lige på trapperne.

På Brande Citys generalforsamling mandag aften præsenterede foreningen de planer for midtbyen, som egentlig skulle have været offentliggjort helt tilbage i slutningen af marts.

Dengang måtte generalforsamlingen udsættes, og det samme blev offentliggørelsen af planerne, som derfor har måttet vente yderligere fem måneder med at komme til offentlighedens kendskab.

Og ”lige på trapperne” er i mere end en forstand helt bogstaveligt ment. Dels indgår netop trapper som et helt centralt element i planerne, dels forventer Brande Citys udviklingsgruppe, 360 grader Brande, at planerne kan realiseres indenfor en tidshorisont på 3-5 år.

- Vi forventer at gå i gang i 2022, siger Axel Månsson,

- Og være færdige i 2023, supplerer Jens Pedersen. Sammen med Kent Lykke og Preben Christensen udgør de 360 grader Brande, som har arbejdet med planerne siden de startede deres samarbejde, hvilket skete en rum tid inden Brande City blev skabt som en sammenlægning af Brande Borgerforening og handelsstandsforeningen.

Læs mere om projektet i Brande Bladet onsdag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019