Langt over 100 fulgte Patrick på vej

Som en meget passende afslutning på Ikast-Brande Kommunes fællesskabsuge tog Patrick Cakirli tirsdag turen fra Herning til Brande til fods, og onsdag morgen fortsatte han sin vandring med kurs mod Grindsted.

Etaperne var nogle af de sidste af i alt 68 i Patrick Cakirlis 2.000 km. lange ”March mod ensomhed”, som tog sin begyndelse på Bornholm d. 8. august og slutter i Esbjerg d. 14. oktober.

Det var anden gang, Patrick Cakirli lagde vejen forbi Torvet i Brande, og turen fra Herning gik åbenbart en hel del hurtigere end sidste år – i hvert fald nåede han frem til Brande næsten 2 timer tidligere end forventet, så den planlagte bustur fra Torvet for at modtage og slå følge med ham det sidste stykke ind mod Brande måtte aflyses – da bussen skulle afgå, var Patrick for længst nået frem!

Konceptet er, at Patrick Cakirli kun går så længe, han har følgeskab, og det havde han til overmål, da han onsdag morgen ad Hyvildvej begav sig ud på ”Den skæve bane”. Forude ventede der en gåtur på godt 27 km.

Hans følge på den første del af strækningen bestod bl.a. af borgmester Ib Lauritsen (V) og flere af hans byrådskolleger, op imod 100 elever fra Dalgasskolen udstyret med gule refleksveste samt flere Fodslaw-medlemmer, som planlagde at følge ham hele vejen til Grindsted.

Inden afgang havde Brande City sørget for rundstykker og kaffe til de morgenfriske, og Patrick Cakirli fortalte lidt om baggrunden for March mod ensomhed, som i år samler penge ind til Recovery Bulls - en idræts- og aktivitetsbaseret nonprofitorganisation, som blandt andet forebygger og afhjælper ensomhed blandt mennesker i udsatte livspositioner.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2023