Lørdagsbold i hallerne

Lørdag ruller fodbolden atter engang i Brande Hallerne, når de lokale mestre i indendørs firmafodbold skal kåres.

I herrerækken har Siemens muligheden for at vinde det 24. mesterskab siden 1990, mens der med sikkerhed skal kåres en ny vinder i damerækken, idet de sidste fem års vindere fra RemisenBrande ikke forsvarer titlen. De tre hold, der skal dyste om sejren i damerækken, er fra henholdsvis Only, Siemens og Ikast-Brande Kommune, og det er også de tre virksomheder, der kan mønstre flest hold. Siemens deltager med 12 hold, Bestseller med 8 og Ikast-Brande Kommune stiller med 4.

I alt deltager der 56 hold i firmafodboldmesterskaberne, hvilket er 2 færre end sidste år. Med start kl. 8 skal de til sammen spille 134 kampe, før de sidste vindere kan kåres små 10 timer senere. Som sædvanligt er det socialrækken, der med 48 hold er langt den største, mens Siemens i herre A-rækken skal forsvare titlen mod et hold kolleger samt 3 hold fra Bestseller.

Mens der spilles fodbold i Hal A og B, er Hal C indrettet til legeland for de yngste, som også har mulighed for en gratis tur i svømmehallen. Begge dele er sponseret af name it, og derudover har arrangørerne, Brande Old Boys, fået en omfattende mængde spurtpræmier fra de lokale handlende og erhvervsdrivende til fordeling mellem holdene.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul